AniMate er et administrations- og bookingsystem til hundepensioner

aniMate er udviklet til brug i hundepensioner, men kan anvendes i alle former for dyrepensioner.

Systemet er meget enkelt og brugervenligt, og reducerer arbejdet med booking og regningsudskrivning til nogle få klik.

Systemet er bygget op omkring ét centralt skærmbillede, hvor du dels booker, og samtidig har det store overblik på en grafisk belægningsoversigt og en bookingliste.

Systemet beregner selv priser og sender bookingbekræftelse via E-mail til kunden.

Systemet indeholder de nødvendige tabeller til oprettelse af Kunder, Dyr, Bokse, Priser, Åbningstider, Undtagelseskalender etc., ligsom relevante udskrifter forefindes.

Når du anvender aniMate opfylder du Fødevarestyrelsens krav til registrering og dokumentation, samtidig med at du overholder Datatilsynets regler vedr. registrering af persondata.

Skærmbillede fra aniMate
Skærmbillede fra aniMate
28575981_1588812391238572_5984960774123660935_n

Kristian Larsen

Ny Holmegaard Hundepension

Systemet giver et fantastisk godt overblik over belægningen og økonomien, både på daglig basis men også over længere perioder som sommerferien, hvor behovet for planlægning og overblik er ekstra stort.

Ring gerne til mig på tlf.  29 24 20 91, hvis du vil høre hvordan det er at anvende aniMate.

Lone Larsen

Ny Holmegaard Hundepension

Jeg er meget glad for hunde og ikke så glad for IT.

Jeg har brugt systemet med stor fornøjelse og stort set uden problemer i en længere periode, og det er vist den bedste anbefaling aniMate kan få.

Kate_og_Catcha

Kate Stentoft

Egehøj Dyrepension

Jeg sparer bare så meget tid ved at kunderne selv lægger bookingforespørgsler ind i systemet.

Så kan jeg snakke med kunderne om det der er vigtigt, nemlig deres hunde. Der er også meget færre fejl og bøvl frem og tilbage.

Ring gerne til mig på tlf. 26 12 86 53, hvis du vil høre hvordan det er at anvende aniMate.

Kunderne kan selv foretage booking online.

Hvis kunden ikke er oprettet, indtaster han selv alle kontaktoplysninger samt data på sin(e) hunde(e). Kunden angiver den ønskede periode og får oplyst prisen for opholdet. Der er desuden mulighed for at tilkøbe diverse ekstraydelser.

En online booking har status af forespørgsel indtil den er bekræftet af hundepensionen.

Dette sker typisk ved fremsendelse af en automatisk e-mail bekræftelse, efter at belægningsoversigten er checket og der er tildelt et værelse til bookingen.

Belægningsoversigten viser belægningsgraden via farvekoder.

Åbn online booking her

AniMate er en hostet løsning, som kan afvikles fra enhver computer, iPad eller telefon. Prisen for at anvende aniMate er en månedlig licens på DKK 500,- excl. moms.

aniMate giver desuden mulighed for onLine Booking, hvor kunderne - via jeres hjemmeside - får adgang til systemet, og kan oprette sig selv og sine dyr, samt oprette bookingforespørgsler. Er kunden oprettet i systemet skal de blot indtaste tlf. nummer eller E-mail for at oprette en bookingforspørgsel.

Bookingforespørgsler behandles af pensionsindehaveren med nogle få klik, hvorefter bekræftelse sendes til kunden vi E-mail. Prisen for onLine Booking er en månedlig licens på DKK 300,- excl. moms.

aniMate er udviklet i samarbejde med NyHolmegaard Hundepension. Kristian Larsen fra NyHolmegaard Hundepension har skrevet en anbefaling, hvorfra flg. klip er taget:

Vi begyndte udviklingsprocessen i efteråret 2013 og har nu et meget velfungerende og intuitivt administrationssystem til at styre kundedatabasen, belægningen og økonomien i vores hundepension.
Alt foregår online, så systemet fungere på alle virksomhedens Pcér og tablets samt smartphones når som helst og hvor som helst. Man behøver derfor heller ikke at tage backup eller være bange for at miste data ved indbrud e.l.

Vi ønsker og håber andre hundepensioner får glæde af AniMate, og anbefaler det varmt til alle vores kolleger i branchen.

Siden er der kommet en del flere pensioner til, og aniMate anvendes i dag af en række af danmarks førende dyrepensioner.